Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

 

Het is het grootste evenement in de geschiedenis van de economische beroepen!

Het congres heeft de ambitie om meer dan 5.000 professionals uit de sector van de economische beroepen te verzamelen: interne en externe accountants, erkende boekhouders, erkende boekhouders-fiscalisten, belastingconsulenten, bedrijfsrevisoren en iedereen die actief is in de boekhouding, fiscaliteit, audit en financiën.

Bent u gebeten door boekhouding, financiën, fiscaliteit, audit, reporting of adviesverlening? Dan mag u dit congres niet missen!

Tijdens het congres vindt u de meest toonaangevende actoren op vlak van opleiding en praktijkervaring!

U krijgt de kans om deskundigen te ontmoeten, te netwerken met heel wat confraters en kennis te maken met de nieuwste business solutions.

Het congres wordt gesteund door een meerderheid van beroepsorganisaties en -verenigingen.

  • Leden en stagiairs, evenals medewerkers van het IAB, het BIBF en het IBR kunnen gratis deelnemen aan een selectie conferenties naar keuze.
  • Het programma wordt erkend door de instituten en geeft recht op maximum 11 uur permanente vorming.

Fit for the Future Awards

Zoals elk jaar worden de Fit for the Future Awards uitgereikt aan de volksstemmingen van elke categorie. U kunt voor ADIX stemmen in de categorieën “Accounting Software” en “ERP or CRM for accountant” en ook voor ADIFISC in de categorie “E-government application”. Stemmen is mogelijk van maandag 5 tot vrijdag 19 november om 24.00 uur via de link http://waouh.be/fff/. Bedankt voor je stemmen!